angin dalam badan?

kenapa bila started pregnant, angin banyak dalam badan yer? mcm mana nak hilangkan angin ni? rasa x selesa... 😭

10 Balas

saya sentiasa masuk angin, utk kurangkan saya letak minyak yuyi , setiap hari memang minta hubby urut, jgn kne angin kipas or AC , mkn sikit tp kerap, tp semua ni utk kurang angin je, utk hilang 100% tu mcm susah sikit.. sabar ye mummy, tgh pregnant memang byk sikit yg tak kne dgn bdn ni hehe

2y ago

itu la. sy terpaksa mkn kerap tapi sikit sebab xnak angin lagi byk.. kdg rasa mcm nak pengsan klu lmbt sngt mkn 😭