Dalam 2-3 hari ni badan saya bila bangun tidur terasa mengigil gigil seperti macam saya tiada tenaga

Kenapa badan saya rasa macam tu padehal saya mkn cume sedikit.. saya pregnant 11 weeks..

3 Balas

Hi ibu apa khbr.. Moga sihat2 hendaknya. Mungkin ibu perlu elakkan makann & minuman sejuk. Sbb sy pernah mgalami hal yg sama. Dr situ sy mula elakkn mknn sejuk. Alhamdulillah dah xde dah lps tu. Kurg pggunaan aircond #TAPSupermoms #TAPactiveusers

boleh jadi badan tak cukup makan untuk tenaga. boleh jadi hb rendah.

control sgt mkn kot..so bdn kurg gula..mkn coklat..