Gigil dan badan rasa tak selesa

Hi mommy nak tanya Saya alami badan sejuk plus mengigil sometimes tempat tak sejuk pun jadi begitu, bila nak tidur serba tak kena kiri tak ok kanan tak ok Ada yang alami? Pekara ini ok ke buat pregnant mommy 15 weeks

1 Balas

Ok kot, sy pun ada alami, kdg2 rasa sejuk mengigil tpi kejap je, sama la kjp pusing kiri kejap pusing kanan stress pula rasanya

1y ago

Saya pun lalui perkara tu, nasib ada orang lalui perkara yang sama