Anak muntah susu walaupun sudah sendawa

Kenapa anak saya wajib muntah susu walaupun sudah di sendawa kan . Memang risau sangat sebab takut tersedak kalau tak perasan . Dah tanya doc but doc cakap itu normal je . Ade cara tak nak stop kan muntah tu? Anak saya sekarang baru satu bulan

1 Balas

mgkin baby terlampau knyg atau dia mnm susu laju..blh jd pnyebab jgk.. normal jer sis.. ank sy 3bln lbih pown msih kg muak susu..

3y ago

Owh thankyou ya . Ingatkan anak saya je macam tu . Okay tak risau dah hihi ❤️