muntah susu

hi mommies, anak saya baru 20 hari tapi lepas susu kan dia selalu muntah walaupun dah sendawa. normal ke? risau la sebab tiap hari. bila tanya nurse atauu dokter katanya sebab banyak bagi susu

4 Balas

Jeluak atau muntah? Kalau muntah dia banyak sangat2. Kalau jeluak dia pekat dan tak banyak. Kalau jeluak normal je, anak saya 5 bulan still jeluak lagi. Cuma tak banyak mcm masa baby

jeluak baby tue normal sis,baby sy suka jeluak dr lahir smpai lah 5bulan...msuk 5bulan stop sndri jeluak dia,penah bawa jumpa dr pakar...dr pn ckp normal..

normal tu. jgn lupa sendawakan baby setiap kali lepas susu ye. kalau dah tidur, xpe. kawal je incase dia tersedak

jeluak ya.. itu normal