Adakah anda mempunyai kenalan yang pernah menghidap Covid-19?

Voice your Opinion
Ya, ahli keluarga saya. (Komen siapa)
Ya, rakan saya.
Ya, saudara-mara saya.
Ya, jiran saya.
Tidak

1583 respon

41 Balas

Adik kandung sy. Dia kerja di penjara kajang. Tapi syukurlah dh potong gelang. Syukur juga dia dah complete dos vaksin. Vaksin tu sgt membantu.

Ya, rakan saya. Tapi kami lama tak jumpa. Saya di cyberjaya, dia di Terengganu. Tahu melalui story dia di Instagram

Ya.. Adik ipar sy dan ank umo 1y4m baru disahkan.. Yg Lain x dpt result lagi... Kli ke 2 test...

nenek (kelantan) , keluarga ipar (kuala lumpur) tapi Alhamdullillah dah sihat.

mak & ayah & adik beradik 6org . anak buah 1 sepupu 1 & sy dgn suami & anak

Anak saya, saya, mak saya, adik saya, dan ibu saudara saya 2 org.

datuk,nenek,adik sepupu 3 org,kakak sepupu, auntie ..😂😂

Mak ayah, adik, abg ipar, kakak ipar, anak saudara

Adik ipar. Dah suntik 1 dos vaksin masa tu.

saya dan suami , alhamdullilah dah okay