Adakah anda tahu sesiapa yang mengalami keadaan bayi mati dalam kandungan?
Voice your Opinion
Ya
Tidak
Saya mengalami bayi mati bayi dalam kandungan

4076 respon

22 Balas

Saya dpt instinct baby xhidup slps sy rasa mcm xpenat, xmual, xrasa mcm org pregnant secara tiba2. Selalu ckp Kat somi, baby mungkin sdh xhidup ni. Lagipun, bbrp Kali cek Nadi pun xdapat detect. Doktor Suruh dtg lg dtg lg. Doktor pun xtau. Sekali jumpa doktor pakar, dia bgtw baby Sy sdh lama mati dlm perut. Masa tu mmg nk tunggu turun sendiri dah. Instinct mummy 😓

4y ago

masuk bulan 2

Kawan sy sndiri. Usia kandungan 9 bulan. 😢 tekanan darah kawan rendah dan baby lemas di dalam. 😢 Arwah selamat di kebumikan ahad lalu dan tadi pagi baru sy tahu. Kawan maklumkan melalui whatsapp. 😢

4y ago

😭 sedih cerita ni

saya sendiri mengalaminya. kandungan 38 minggu. dua minggu due. masih belum tahu punca kematian..

anak saudara saya. anak pertama dan kedua dia meninggal 2 hari sebelum dilahirkan.

biras sya bru kehilangan ank ..usia kandungan bru 5 bulan ...dh 3 kali keguguran

sahabat sy..lama dia ttc tpi erm tkdek rzeki..bayi dia tggu Kat syurga

saya sendiri dulu pernah alami 2hari sebelum lahir baby 😢

Biras sy..anak ke 4.. kandungan 5 bln Masa tu

kawan saya baby dalam perut dah 8 bln

adik dan ipar pernah mengalaminya