mulut itik

Kena tokak dengan mulut itik tu hampir 10 kali dah dalam masa 1tahun. Dah pernah rasa sakit dan tak sakit. Depends pada orang yang buat tu juga. Kalau dia pandai,memang tak sakit. Cuma tak selesa. Kalau dia tak pandai,sakit laa sebab rodok bende tu kan. Yang penting rilekskan dan lembutkan badan.. jangan takut. Kadang meluat tengok orang yang komen acah2 tak sakit. Padahal baru first time kene. Kononnye orang yg sakit ni acah2 sakit,mengada2..

1 Balas

Pap smear ke.saya lepas bersalin anak 1st,xpernah lagi buat.plan nak buat tup2 preggy anak kedua skrg