Lepas makan ORALCON jadi mual2 n muntah n cirit sekali(tak tau berkait ke tak). Baru makan 4 hari

Kena gi kk ke utk tukar perancang? Kalau saya stop pastu time appt bulan depan baru bgitau nurse xpe ke ek

3 Balas

lepas makan 4 hari baru jadi camtu ke? kalau ye, kurang pasti berkaitan atau tak. kalau rasa boleh cuba lagi, teruskan. tapi kalau masih terjadi perkara yang sama boleh check dengan doc.

5mo ago

faham. yes boleh stop tu. spt saranan puan @MHHmummy, extra careful bila nak bersama suami. 👍🏻

kalau nak stop boleh, tapi kena puasa bersama suami lah sementara nak dapat yang baru, atau guna kondom ke, minta suami buang luar ke etc.

try stop dlu