BUKA BUKU PINK

Nak tnya bln ogos nti sy bru nak g buka buku pink, bole tau apa yg sy prlu sediakn utk buka buku ni😅masa buka buku ni ada checkup jga ke mcm ambil darah, cek air kncing?? #firstmom #ingintahu

1 Balas

Perlu buka buku pink sebelum 12 minggu & buat appointment d klinik. Biasa document yg diperlukan salinan surat kawin/nikah, salinan IC kedua pasangan dan gambar passport kedua pasangan. Masa 1st time temujanji ada cek darah dan ujian air kencing dan saringan HIV kedua pasangan.

10mo ago

Iya mom, tapi perlu set temujanji dlu di kk, dorg biasanya bagi info dan penerangan apa yg diperlukandab bagi tarikh utk datang buka buku