its boy 39weeks4hari

keluar la ank sulung kami yg di tggu selama 2 tahun pd 30/1/2020 jam 5.33 am?pada semua ibu yg menunggu saat bersalin sy doa kan moga di permudahkan..amin

11 Balas

Tahniah sis selamat Berpantang..... Aamiin... Semoga semua ibu2 dipermudahkan bersalin...

Tahniah puan. Selamat berpantang. Semoga ibu & anak sihat hendak-Nya

Congrats sist..btw slamat brpantang..amiin2 ya rabbal alamin😊

Tahniah sama mcm sy bru lpas bersalin juga tapi 4ptg..30.1.20

Alhamdulillah . Tahniah sis 😍 selamat berpantang

Tahniah.. selamat berpantang sis

Tahniah puan, slmt berpantang

Alhamdulillah... tahniah

Congratulations

Tahniah😊