keluar kekuningan campur coklet ketika hamil

keluar kekuningan campur coklat ketika hamil , adakah ianya normal ?

3 Balas

Sesetangah preggy mom kluar mcm ni ada yang normal & ada yang tidak.. utk nak kepastian, sis kena jumpa doc ye & slu follow up dgn doc apa2 update terkini.. jangan stress2, jgn banyak fikir, jangan penat, kena cool je, santai... apa2 pun, kalau dah spotting tu jadi kepada heavy bleeding mcm darah period, seeloknya pergi emergency trus ye.. jgn tggu lama2.. sy doakkan smoga perjalanan sis preggy semuanya baik2 sahaja.. in shaa Allah, aamiin

sya pun pernah mcm ni...tpi alhamdulillah ok ja...sya dah rujuk dgn nurse..

Tk normal, tnye doktor