apa yang terjadi ini adakah itubiasa

keluar darah

apa yang terjadi ini adakah itubiasa
12 Balas

mengandung ank ke 3 bleeding/spotting..my gynae said benda ni common but not normal..doktor akn check dekat bwh mcm buat pap smear...sy kena cervical erosion..so x membahayakn baby..better pg klinik pakar sakit puan rather than klinik biasa..😊

Nurse pernah pesan dekat saya, if keluar darah atau “spotting” darah yg berlarutan, terus pergi hospital & dapatkan pengesahan dari doktor 🙂 Jangan biarkan atau lengah2an demi keselamatan awak & baby dlm kandungan.

pernah jadi masa awal kandungan.. pergi klinik.. Dr bg ubat kuat rahim... ada sesetengah info.. darah kuar sbb telur nk melekat dlm rahim.. selanjut nya.. refer Doktor..

Sama macam saya haritu, lepas keluar brownish, keluar macam ni 😭 3/4 pastu saya miscarriage.. weeks 7. Awak gi hospital cepat2, semoga dipermudahkan segala urusan..

elok rujuk terus ke hospital sis.. sy pernah kena mcm ni, doc asek kata darah implantation. tapi beminggu2 darahnya. akhirnya dpt tau sy ada subchorionic hemotema

3y ago

ada darah atau gumpalan darah dalam rahim..

saya masa sebelum tahu pregnant ade jugak macam nie.. tapi sikit sangat.. ingatkan dah dekat nak period.. last2 tak period, buat pregnancy test double line

3y ago

sama. sy kne mcm ni wktu sepatutnya sy period. tp sekjap je. cek upt prgnant.

Cepat2 pergi clinic sis. Kalau brownish should be ok lagi. Jgn red colour.

pergi hospital sis. sy pun tgh bleeding byk ni. skang kt emergncy

byk sgt ni sis..terus pergi hosipital yaa...jgn tunggu

pergi klinik atau hospital trus sis