hai mommy.. nak tanya apa tanda preggy.. ada tanda2 x. sebb dalam 3 tiga hari lpas ad darah kat sluar dalm setitik macm tu, tapi keesokkannya xde dah. pagi tu check upt negatif, breast pomn sakit sebelum turun darah.. mohon sapa2 yg pernah mengalamai

Keluar Darah setitik

1 Balas

Bdasarkan pembacaan sy..ada sstngah org sblum dtg bulan..ada spoting dhlu atau namanya ovulasi..baru bbrpa hari kmudian darah haid turun..ada spoting mcm tu jga mnunjkkn implantation..kalau nak check upt..better cek lagi seminggu...ada sstngah org tanda mgandung sama, ada jga tidak, contohnya, morning sickness, x dtg haid tpat masanya, spotting, hilang selera mkn, pening, payudara membesar/sakit, sikap dingin, dan bnyk lagi.

5y ago

Insha Allah..amiin