Tanda bersalin ?

keluar darah pekat ckit , tapii xda rasa sakit mcm nak bsalin tu . pergi hospital , dah cek bukaan , scan , ctg smua ok . tahan wad 1 malam , esokny balik . tpi smpy skrg masih ada keluar darah . tanda bersalin yg lain xda . sapa mcm sy ?

13 Balas

Slalu mcm ni...tanda darah ni ada sparuh org bila trun darah mmg jln dah buka...n ada pulak jln xbuka lg...just dia bg warning mybe 2-3 hari lg akn bsalin...tp tindakan awk pergi hospital tu dah btl dah...just monitor gerak bby n contrction ok