Minggu ke 7

keluar darah lendir tak berapa pekat normal tak minggu ke 7 ni?

5 Balas

sy baru ke HKL semalam..6week keluar darah lendir..5jam jugak tgu😥doc check masuk papSmear,kencing,scan perut then scan masuk bwh.alhamdulillah kandungan baik2

3y ago

Sis scan ikut bawah tuu,baby ada heartbeat da ke?saya macam sis juga,tapi belum ada heartbeat 6weeks 3days usia kandungan..doc suruh datang 2weeks balik,now bedrest je..

check up..kalau saya selagi x check up selagi tu duk pikir..

bawa p hospital sis

refer doc sis😊

Tak normal