Badan Sakit, Penat Dan Kepala Pening

Kelmarin attend 2 appointment. Satu di hospital kerajaan dan satu lagi di swasta. Kat hospital kerajaan selama 2 jam dan di hospital swasta dlm 3 jam. Masa kat hospital sempat mkn biskut oat dan sebiji bun je. Lapar dan penat jgn ckp la. Sampai gastrik dibuatnya. Balik rmh sempat mkn sikit tapau nasi yg dibeli kat kafe. Kmudian tido. Harini badan masih penat dan sakit2 belakang tambah lg kepala pening dan tak cukup tido. Kesian baby dlm perut sbb emaknya masih kepenatan.

1 Balas

Sabar ye awk. Dugaan semasa hamil, supaya awk lebih prepare ujian masa akn dtg. Jgn stress2 ye mommy, mkn n berehat secukupnya 😉