Siapa pernah amalkan vco utk anak sulung?komen sikit

Kelahiran anak sulung mesti akan terkoyak juga kan walaupun amalkan vco,minyak kelapa dara? Betul ke lagi teruk kesannya di vagina sbb Dr nk jahit koyakan susah sbb daging&kulit jadi mcm agar² sangat lembut. Byk saya baca feedback testimoni tak koyak bersalin utk anak kedua & seterusnya.. Takut juga product overclaim..

Siapa pernah amalkan vco utk anak sulung?komen sikit
2 Balas

X pyh mkn ni... Nak tgk real testimony.. follow fb dr imelda balchin.. baca komen post vco..

Klau baca testi dorg mmg dia bg yg indah2 je😊