Normal ka klu keluar darah selepas kencing?? Just share my situation

Kejadian berlaku masa hari selasa mlm then pagi rabu tu sy mandi dan kencing still ada tapi tidak byk mgkin dlm 4titik setiap kali sy kencing,tapi perut tak rasa sakit..Dgn tdk puas hati sy pun ajak husband g klinik buat pemeriksaan dan scan baby sekali masa tu dh cerita kt doktor apa berlaku dgn pantasnya doktor suruh buat scan dgn segera,bila dh scan tk nampak baby kt dlm perut doktor pun bagi mineral besar suruh minum bagi habis dan tahan kencing untuk scan kali kedua,sy pun keluar dgn gigihnya habiskan mineral tersebut tapi susah nak hbiskan rasa nak kembung perut dibuatnya 😅 sy pun ajak suami minum sekali tuk habiskan cpt 🤭 tggu dlm 20minit lebih kurang mcm tu la..Dr. Pun pggil tapi belum rasa nk kencing lgi dgn hasil habiskn air tdi Dr. Pun ckp "susahnya pundi kencing awk nk penuh"😂 tnpa buang masa sy pun baring tuk scan kali kedua..Dr. Start scan cari baby akhirnya nampak tpi x jelas dgn x puas hati Dr. Cari lgi then nampak kantung bulat dgn baby sekali siap jantung dia berdenyut2 comel sgt2 🥰 suami pun senyum2 bahagia nampak c comel..Syukur Alhamdulillah..Tamat story kelmarin dtg untuk scan kali ketiga next tggu 12minggu 😍 Oh ya lupa explain Dr. Kata ada 2jenis disebabkan keluar darah 1)Tanda2 keguguran 2)Tanda janin baru mahu melekat dekat rahim Dan di galakkan minum air putih byk2 jenis sy tk pandai minum air putih 😵‍💫 mmg payah la..Doakan sy dan baby selamat ya,sy doakan Semoga mumy2 kt luar sana pun sihat dgn baby dan dipermudahkan segala urusan..Aamiinn 🤲❤️ #firstmom #sharingiscaring #7week

1 Balas

tahniah awak jaga diri and kandungan baik ii ok jgn buat kerja berat❤️

1y ago

Ok tq sis 🥰🥰