Alhamdulillah

Kehamilan kedua selepas keguguran 3bln lpas..tk sangka rezeki seawal ini..doakn moga kandungan sy kali ni sehat sehingga melahirkan..spa geng due april 2021..jom share

Alhamdulillah
24 Balas

Alhamdulillah tahniah semoga dipermudahkan hingga bersalin sama lh saya sis bulan 6 tanggal 5 saya keguguran selama 3bulan perut kosong Alhamdulillah sekarang dah 10w

4y ago

in Shaa Allah sis TQ☺️

sama dgn kite wak. sy pun gugur bln 4 haritu then bulan 7 mngndung lagi second pregnancy. due 25 April 2021 🥰🥰

4y ago

Alhamdulillah.moga kandngan kite sehat smi mlhirkna ye..tahniah awak

alhamdulilah dan tahniah sis, saya pun keguguran bulan 6 hamil semula bulan 9

4y ago

Sy pn gugur 2/6 ritu tp belum lg ada rezeki..period pn belum dtg huhuhu....

Tahniah sis..InshaAllah saya due date April..doakan saya ok jee..ank first ni😊

sy gugur buln 5..buln 6 lekat smula...skrg 16w..alhamdulillah...take care yaaa..

4y ago

Alhamdulillah semoga selamat sehingga melhirkn

alhamdulillah tahniah sis. semoga dipermudahkan segala urusan ❤️

Alhamdulillah tahniah sis. Jaga diri dan kandungan.. ❤️

syukur alhamdulillah semoga dipermudahkan segala urusan😁

saya due date early in april 2021 in sha allahh 🤲🏻

4y ago

Aamiinn mudah mdhan yer

tahniah sis.. saya 5/4/2021 hehe ❤️