rezeki minallah

Alhamdulillah? . Stelah keguguran 4/Mei/2019 3bln lalu , ari ni cheak UPT ( + )

24 Balas

Alhamdulillah... Tahniah....rezeki xprnh slh alamat....smg awk n baby baik2 aje sis n sntiasa dlm lindungan allah... Jg diri baik2 n jgn buat keje berat...

alhamdulillah.. tahniah.. jaga diri yer mommy, moga sgalanya dipermudahkan dan sentiasa dalam lindungan ALLAH SWT... aamiin

Alhamdulillah. Jaga diri sis. Semoga semua urusan dipermudahkan oleh Allah.

Tahniah, tu lah memang senang menjadi kalau ada sejarah keguguran 💕💕

Alhamdulillah...smoga dippermudahkan...doakan saya dpt hamil juga yee 🌹

Amen...semoga semuanya dipermudahkan dan sis stsa sihat.

Alhamdulillah.. tahniah sis.. 🥰🥰🥰

Alhamdulillah.. Tahniah.. 🙂

Alhamdulillah tahniah sis

Alhamdulillah. Tahniah ya