Dilema ??

Kebelakangan ni mulut sy asyik berliur shaja.. Pagi ptg malam.. Nk tdur pun ssh.. Normal ke? Diri ni nk naik rimas dh??.. Trimester pertama mmng slalu gini ke?

1 Balas

Sama mcm akak dari 6w smp ke 4 bulan..mmg sentiasa keluar air liur.tisu berkotak2 beli wat ludah sbb tak larat nak bangun meludah.pernah tanya doktor dia ckp takde ubat sbb ni hormon masa ngandung.ank no 3 pun sama smp 4 bulan jugak..skrg dah 34w ank no 4..mmg rimas nak tido mlm pun lapik tisu..

4y ago

Mcm tu ke.. Baik kak.. Trima kasih atas perkongsian.. Mmng kna kuatkan diri la ni jawabnya