35weeks pregnant, first baby

Kebanyakannya anak pertama kat sini, week keberapa dah bersalin? Makin dkt due date ni makin nervous 😖😅

8 Balas

tak sama semja org , sy tepat 40weeks melahirkan n mmg jarang lh berlaku 😅 ibu2 boleh dapatkan sample pampers jenama merries disini https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

1st baby 38w2d. 2nd baby still enjoy in my tummy🤣. now 38w2d. mybe waiting for new year🙈

2y ago

lebih kurang la kita awak. doctor siap ckp kalau 39w xberanak lg dia nk buat surat refer hospital🥺. kalau boleh nak natural. mcm baby first scan dkt hospital masa sblom bersalin petang tu doctor kata baby besar 3.3kg. baby keluar 3.15kg awak. semoga urusan kita dipermudahkan yea❤️. semoga proses kelahiran baby kita dimudahkan tanpa ceaser, jahitan, koyakan & induce. aamiin aamiin yrb🤲

saya baru bersalin anak sulung saya pd 38w 1d. 2 minggu awal dr due date sebenar 😆

saya anak first cukup 40 week bersalin....tapi kena induce sbb takde tande n Rasa sakit ape2

1st keluar 37w 6d. Yg 2nd ni nyaris nak kena induce 37w

Sama kita 35w. Anak 1st Kuar 36w. Czer coz baby besar 😂

sy 1st baby dulu 41w 🤭

37 weeks 4 days