Dengan keadaan semasa, adakah anda rasakan sesuai untuk menambah ahli keluarga?
Voice your Opinion
Ya
Tidak, (komen kenapa)

1656 respon

69 Balas

sekarang perlu jg kesihatan sndiri,kerana wabak covid 19 sekarang makin menjadi jadi di negara kita

faktor kewangan yg tidak stabil,ttp jika sudah disahkn mengandung Sy terima dgn hati yg terbuka

Tidak. Baru ada baby. Alhamdulillah ngam2 masa baru kena covid #TAPactiveusers #TAPSupermoms

anak baru umur 4bulan lagi pun anak kembar jadi buat masa skrg tak tambah keluarga baru dlu

ekonomi tak stabil dan perlu tunggu sehingga tempoh sesuai untuk ibu caeser bersalin semula

musim covid agak susah untuk menambah anak terlalu banyak masalah,

sebb kita wajib yakin rezeki tu Allah dh tentukan..jdi tk perlu risau asal terus berusaha

nk besarkn ank dulu bila mengndung lagi kita jdi strees ank kecik jdi mangsa kena marah

faktor kewangan, faktor ekonomi. gaji di trun kan. xde ot. stress huhuhu

anak sy high demand so kena full attention kat dia buat mse ni 😁