Salam mommies, sy czer hari ke 51 tpi dua tiga hari ni rasa berdenyut2 pulak dkt jahitan..normal ye?

Ke sebab ada salah mkn ye?

2 Balas

Waalaikumussalam wbt Normal sis Sampai anak 2 3 tahun still akan rasa

2w ago

Boleh pkai bengkung jenis zip yang simple2 untuk rasa selesa… atau underwear jenis pinggang tinggi… ini untuk support perut kalau tak nanti menggelebeh jugak sikit2…