Saya anak first...perlu ke scan jantina bayi? Detail scan perlu ke?

Ke biar je surprise jantina tu? Sbb xda pengalaman, so taktahu buat sesuatu tu membazir tak...

2 Balas

Detail scan tu ats kemampuan kite je sis..klu rasa mampu, buat je...bagusnye detail scan ni selain bleh tahu jantina, kite dpt tahu organ dalaman bby mcmmana...nnti doktor akan terangkan tulang2 kaki, tgn,belakang, mulut, mata,semua2 la. Yg jantina tu kire pakej la, klu nmpk Alhamdulillah, x nmpk tu kire surprise la untuk mummy daddy nnti😊 . Mcm sy, sy just buat detail scan je masa 18w , scan yg 4d 5d tu mungkin x buat la kot.

ikut sis laa , mcm suami sy xbg , dy ckp janji anak nye sihat dn ibu pun xde mslh ap2 , alhamdulillah , semua berjalan lancar dr mngndung smpai lah bersalin even first pregnancy 😁