Detail scan

Assalamualaikum ibu2 sekalian..mau tnya ,klu buat detail scan memang confirm nmpk jantina ka?sbb 3 kali scan biasa xnmpk jantina...

1 Balas

Kalau awak scan dkt kerajaan mmg baby kadang-2 malu. Nak lagi nampak, better awak pergi swasta kalau betul nak tahu jantina lah tp mahal sikit lah sis 🤭

4y ago

Yaa. Sy pun sggest swasta. Mmg mahal sikit. Kalau iktkan mahal byk la sbb kerajaan punya scan xperlu byar. 😂 Tp kalau dpt klinik swasta yg bagus InshaaAllah dorg akn usaha smpai boleh nmpak haa. 👍 Nak elok lg mintak buat detail scan. Mudah-mudahan dipermudahkan urusan. 🌹