24 week 4 day

Kdg kacau sikecil senyap je risau jgk mari. Bila baring terlentang je terus kencang bergerak baru la lega sikit rasa?

2 Balas

Memang macam tu . Lain perut lain rasa dia . Ibu ibu je yang tahu pukul berapa anak active , posisi yang mana baby akan bergerak . Macam saya dulu time saya tengah budat assignment lah baby sibuk tendang perut , lepas tu time nak tidur mengereng tu , dia tak selesa agak nya bila ke tepi macam tu

5y ago

Kang? Bila papa dia sentuh2 pon diam je. Malu agaknya😊

Kan..sy klau kacau2 xgerak risau sgt.nk buat keja pn xbleh..huhu..tp bila gerak lega skit,kdg tue bukan main dia tendang..mcm dia nk bg tau ad la ibu,td tido..😂