najis baby 1bulan lebih

Kawan2..nak tanya najis baby sebulan lebih colour macam ni normal.ka.mnum fomula+bresfeed ja(kdg2).. Gmbar sebenar

najis baby 1bulan lebih
12 Balas

Saya tak pasti lah sis. Macam anak saya dulu, lama juga najis dia warna hijau gelap. Macam warna najis baru lahir. Bila sebulan lebih ke 2 bulan, baru warna najis bertukar kecoklatan terang. Tapi seingat saya, tak sama macam warna najis anak sis.

Susu formula tak sesuai. Kalau masih ada susu badan, lebih baik teruskan susu badan. Tak perlu campur puan. Kalau sebaliknya, puan boleh cuba tukar susu formula nya

rasanya tak sesuai dgn susu formula tu. kena tukar susu lain. susu formula campur BF selalunya jadi warna kuning gelap je. kalau fully bf kuning mustards.

Wops! Sis kne adjust photo kpd sensitive photo sblm upload next time utk foto begini sis. Kebetulan tertengok ni sy tgh makan 😅

Macam tak normal. Patutnya colour mustard. Kalau tak cukup susu pun warna hijau.

sis kenapa tak tutup gmba ni? org geli nnti . warna najis sis boleh google .

Try susu brand aptamail sgt2x bgus,formula MCM susu ibu

Bukan sepatutnya kuning ke wlpn bf cmpr susu formula?

susu formula tak sesuai, sis boleh tukar.

Formula x sesuai