Spotting ke bukan

Kawan2. Saya musykil la dgn badan sndiri. Saya first time tau jumpa opk peak and mmg had sex sekerap mungkin la around that day. Lpstu masa dpo 8 and 9, saya spotting. And saya excited gilaa sbb tak pernah. Saya kalau sbelum ni nk period, terus period. Takde kluar malu2 camtu and brownish. And 2 hari je. Mmg sikit gila. Pastu kan. Saya ni irregular period so saya cam malas la nak cek upt dulu sbb org kata irregular period ni cek seminggu or 2 minggu lewat dari expected period kan. Then pagi subuh tadi kitorg main. Saya pun mandi wajib pastuuuuu terus period. Adakah sbnrnya tu keguguran? Or baby tak jadi? Sbb org kata jgn bersama dulu kan takut terganas etc. Based on pengalaman korg, kenapa saya spotting a week prior to my period?

11 Balas

Cuba sis tgk lagi 2-3 hari klu tak keluar darah fresh tu maksudnya spotting.. sbb sy spotting 4hari koko cair sikit2 gitu ingat nak period sbb mmg tarikh period rupanya spotting awal pregnant.. klu keluar darah fresh maksudnya period lah tu..

12mo ago

Awak ada bersama dengan suami tak masa spotting tu? Contoh spotting tengahari then bersama waktu malam