Scan 16weeks

Hai akak2 saya scan 16w and baby terkangkang jelas nampak girl, takda pistol.. Dr ckp insha Allah girl. Tp saya takut 16w masih awal and gender berubah nnti.. apa pendapat akak2 #firstmom

2 Balas

wah... dh scan ya... saya lum scan lagi. esk bru nk jmpa pakar untk cyst. doakan cyst saya kecut dan baby besar dgn sihat. aamiinn

Nnti boleh scan gender balik masa dah 24w ke atas.. Sy pn xtahu gender lg tp kami suami isteri xkisah jnji baby sihat sempurna