Fetal kick chart

Hi. Kat apps ni mana nak cari fetal kick chart utk kita tanda tu ye? Kita bekerja ni susah nk tanda kat buku.

13 Balas

buat grup berdua ngn husband.buat la emoji apa2..everytime dia gerak..buh tanda tu..mcm sy..sy akan bezakan kalau gerak biasa(like xaktif sgt) dgn gerak aktif... 2 emoji berbeza..atleast kita tahu dlm sehari anak ada gerak aktif ke x..

Buat group ws je sis. Dgn husband boleh. Setiap kali kick buat tanda nie 🦶🏻 seminggu sekali update la tanda dkt buku. Andai kata kerja tak boleh pakai phone. Sediakan buku 555 dkt poket pun boleh. Satu tick utk satu kick

Post kiraan kick dkt wassap sndri je sis.. wassap kn blh msg diri sndri.. xyah nk rekod2 mase.. just tick je.. pastu nt rekod jela dlm buku pink.. sb tarikh n mase dh auto ade bile msg diri sndri

saya buat group sendiri dengan husband. tanda dalam tu. senang sebab ws biasa bukak jadi tak lupa nak tanda. waktu pun ada tulis jadi mudah. jimat storage takyah download download apps 🤭

tanda dalam wasap je sis. wasap diri sendiri 👣. sebab klau yg dalam apps ni dia ada timer. so dia mcm kira 1 jam-1 jam cmtu

Sy housewife pun x tanda trus kat buku..buat group add husb...pastu stiap kick taip 👣..nk pi appointment bru kalut tick..

create je whatsapp group add husb. tanda dlm tu. nnt baru tanda dlm buku. senang, sye slalu buat mcm tu kt dua2 anak sye

Awak pergi ke 'My Profile', click 'Recommended Tools', kemudian cari 'Kick Counter'. Boleh track kat situ 😊

Sy pakai tulis kat kertas. Balik rumah, baru saya rekod dlm buku

11mo ago

oh fhm2.sy pnh keje customer service..fon kena tinggal dlm locker...tl tula.kadang busy2..xprasan jgk kick tu

bleh track kt dalam apps ni..kick counter