Kandungan 28 weeks fetal kicks??

Salam, saya first mom, esok dah kandungan 28 weeks dan mula untuk catit fetal kicks chart. Tapi saya mempunyai krerisauan disebabkan saya kurang rase pergerakan anak. Bila saya pegang perut baru dapat tahu anak gerak /kick. Adakah ini normal ?

1 Balas

waalaikmslm normal sis...sy pn mcm tu masa anak first...anak yg 2nd skg bru terasa sngat gerakan dia..bbnding anak first..nak tau dia gerak atau x..minum air sejuk...pastu mcm sy..sy duduk kat katil or mana2 tahan nafas.. 😂🤣 mcm pelik tp menjadi ya .bru rasa gerakan baby

8mo ago

Oh yeke? Ok2 terima kasih ye sudi share pengalaman. 😊. Nanti saya cuba