No Morning Sickness

Kandungan sy dh masuk 7 minggu..Mengandung kali ni sy langsung takda muntah..pening..loya kh apa...cuma rasa cepat letih dan cepat lapar...betulkh ada yg kata klu tiada morning sickness tu tanda kandungan bermasalah..??

22 Balas

Saya dah 9 weeks pun x de alahan.. anak 1st n 2nd start dr 6 weeks dah teruk sgt alahan sampai rasa nk melepet je atas katil, kali ke 3 ni rasa loya sikit je badan cergas sgt, kdg rasa macam betul ke aku pregnant 😄 dah g scan dah ada heartbeat pun.. doakan saya dan baby sihat sempurna mudah urusan ye sis..semoga sis pun sihat2 je ye 😊

Kita geng sis..saya dh masuk 12 weeks.. Sehingga kini takde sebarang alahan.. Lapar jek memanjang.. Cuma sakit belakang pinggang.. So susah nak sleep malam.. Kerap buang air kecil.. Ada lah dlm 5 minit skali😅

Kandungan sy ok je...dri 1st smster smpai 2nd smster ni... Bby pn shat2 je skrg bby aktif sgt nk dgr dengupan jantung dia pn aktif semacm je smpai 2 org nurse cek...

Sis ..jgn risau ..sy pn xde alahan .. itu tanda nasib baik Allah SWT x uji sis untuk alahan yang teruk .. so enjoy ut journey sis Ati2 and no stress .. hati2

Masa preggy ank kdua sy langsung xda alahan. Macam x mengandung ja dia punya cergas. Haha... now budak tu da 4yr da. Alhamdulillah sihat

Tak betul tu sis. Macam saya, sepanjang mengandung Alhamdulillah takde alahan. Kandungan pun normal, sihat, takde sebarang masalah

Xde. Tu smua xbtl. Blm lg tu sis. Tggu kndungan bsr sikit kot tp kdg2 mmg xde alahan pun. Jgn diminta nti merana. Ehe

Untung siapa yg xde alahan... Mcm sy dr anak 1st smpai Ngandung anak ke 5 ni alahan Teruk sgt... X Sanggup kdg

sama plk week kita ye..sy pun xde alahan cuma bdn rasa letih dan cpt lapar je😂klo x..mengigil satu badan

Alhamdulillah. Anak pertama & skrg pregnant kali ke2 tkde alahan. Anak pertama sy lelaki sehat walafiat.