Tlong bgi pendapt apa prlu sya buat

Kandungan sya dah 26 weeks tpi masih blom buat buku .. sya malu sebab sya belum kawin .. orng yg spatutnya bertanggungjwb dia tknk brtnggungjwb dan sruh sya gugurkan sja bby ni tpi sya tak smpai hati sbb bby ni tk brsalah dan sy sygkn bby ni ..sya nk prgi klinik untk buat buku dan tgk prkembangan bby tpi sya segan .. tlong suggest skit ap prlu sya buat 😌

52 Balas

ok adik ..jn rsa malu .tpi malu lh yg lelaki tu ndk brtnggjwb ...teruskan itu baby dalam kandungan.....buka sj buku pink percaya lh doktr akan fhm..dan yg paling penting bagi tau ibubapa...klw beranak .tpi laki pun ndk jg tu nurses atau doktr marah .cuma msti ada kasi bin tu nama anak.. pakai jer nma bapa. atau adik beradik lelaki....jn lh risau ...asal jn kasi gugur tu kandungan..kesian tu baby .tuhan suda bgi hrgai lh..walau apa pun cubaan ttp lh bertahankn..Sma..satu lgi. klw lelaki itu ndk mau bertanggungjawab .. lapor d balai polis. .dan ingt pesan sy .jn khwin dgn lelaki itu .hidup KO akan seksa...aku prnh d posisi mu...smoga bby dlm kandung sihat