tanya jee

Kandungan sy dh msuk 7bulan dan skrg sy byk rasa baby brgerak sebelh kanan shj..sblh kiri mcm kosong..suami pun pegang perutnya keras belah kanan je...usap2 perut minta baby tukar kdudukan tpi msih kat kanan..bby mmg aktif je..ade ibu2 pernah alami x?

25 Balas

sama la mcm sy..scan alhamdulillah semua ok..kepala bby pn dah duk bwh..sy pn dah scan bby boy..😊

Same mcm sy.. Baby suke duk belah kanan.. Aktif mcm biasa.. 2x scan doc cakap baby boy😊

Mcm sy dulu sama jugak . Suka duk kanan je . Kiri kdg2 je rasa .. kuar bby girl . Hehehe

Saya kerap rasa keras bahagian kiri. Baby keluar perempuan. Mungkin mmg dia suka dok situ.

Sy pon sama mcm awk. Belah kanan je. Keras pon sebelah kanan

Sama saya pn 7bln ..baby Saya plk suka bgerak sblh kiri ..

biasa tu sis ..sy pun bby byk mengeras sblh kanan

Saya pun belah kanan gak....skunk dah 30 week

Mcm kakak sy.. Dah selamat lahirkn baby girl

klau sy dlu sblh kiri.. klur bby boy..