17 weeks

Kandungan sy dh 17 minggu.. lately pinggang sy selalu sakit.. kadang berdiri sakit, duduk sakit.. baring pn kdg2 sakit.. mmg normal ke sakit pinggang skrg?

11 Balas

Ada je yg jdi mcm tu. Tak semua pengalaman ibu pregnant tu sama. Saya selalu letak kain panas dkt bahagian pinggang. Biar kurang rasa sakit² lenguh tu. Jangan letak krim panas.

Saya start 5 weeks memang dah sakit pinggang & tulang punggung. Sampai sekarang 20 weeks😅 doktor cakap normal sebab baby nak membesar.

Saya sakit since 16 weeks, 20 weeks baru beli gym ball. Sangat2 membantu! Exercise duduk atas tu

Syukurlah 17w br rasa..sy 5w da rasa ms preg yg ke6.!mgkn fktor umur dan brt bdn naik sgt2.

Sama saya..18 mggu 3 ari...nk bgun susah,nk bring susah.. dduk lama2 pon x bleh

Normal.. Nanti bby lagi besar lagi cepat lenguh kaki dan pinggang..

normal sis.. sebab bby nk membesar.. 😊

Normal tu. Jangan risau yer

Normal sis

Normal