situasi kandungan 3bulan

Kandungan sy dah 3bulan.. tapi sejak 2 3 hari ni ade keluar lendir putih dan darah mcm seurat gitu..baru tadi keluar pulak mcm lendir coklat2.. normal ke situasi ni pada usia 3bulan? ?

2 Balas

Boleh tau keadaan sis skrg? Doktor ckp apa. Sy pon tgh mengalami benda yg sama. Tp musim raya ni byk klinik tutup. Risau jgk ni sementara tgu klinik buka mcm biasa

5y ago

Alhamdulillah.. Sy pon harap xde pape la. InsyaAllah, Thank you sis

G klinik swasta sis...

5y ago

Huhu.. tu la.. esok pagi nak pegi. Harap2 takde masalah ape2.