???

Sy skrg dalam pantang hari yg ke 37. Td masa tengah basuh keluar lendir ni dkt faraj.. normal ke ni? Darah nifas dah kering. Ade sape2 pernah alami situasi ni?

???
2 Balas

Ni kira nifas sis..ia mmg kluar mcmni..kdg2 ms kita duduk terasa sekali byk kluar.. mmg brlendir... Ia ketegori nifas juge..cuma warna.dia xmerah mcm drh..lg byk kita bergerak brjln..lg cpt dia kluar..terasa nti dia kluar skali byk..jika ia tiada lg..means rahim.kita dh btl2 kcut dkt dlm..tu yg doc pakar bgtw pd sy ms sy g chckup dlu selepas bersalin... Nifas.pling kejap 44hri..or 40 hri atau 7hri pling kejap n cpt kering..pling lm 60hri..mcm sy dlu 60 hri br abis

4y ago

Nifas klu dah kering pstu dlm 10 hari dtg semula sikit2 berterusan dlm 7 hari tu haid kan?

Sakit baki darah tu rasanya

4y ago

Sy ingatkan nanah.. skrg dah habis pantang lendir ni pun dah xde