pendarahan

Kandungan sy dah 14weeks, tp td subuh ada sikit pendarahan.. Tompokan bsr jgk warna merah.. Normal ke di usia kndungn 14weeks ada pndarahan.. Sblm ni xde

8 Balas

apa2 pendarahan rujuk dgn doktor ye sis..jgn tangguh2..smoga dpermudahkn....

Erm better refer dgn doc sis. Boleh jadi normal dan tak normal.

Klu bleeding tu abnormal so kena refer hospital segera

Tq semua, sy dh jmpa doc, doc ckp uri ke bwh ckit.. Risau jgk

2mo ago

awak nk tnya kluar darah bnyak x masa tu? sy pun uri kt bawah tadi pagi ada kluar darah mcm period tiba2 😥

X normal.. Batter g hospital sis..

semoga dipermudahkan urusan sis

Refer ke doc sis

Pergi hosp..