Kandungan 13 minggu tp sakit belakang

kandungan sy baru 13 minggu tp sakit belakang teramat, rasa nak baring je tp kesian kat anak sulung baru setahun 6 bulan. terpaksa kuatkan diri utk sediakan makanan anak sulung. kadang2 rase perut menyucuk. knp ye? ada tips tak utk kurangkan rasa sakit belakang tu?

1 Balas

Sye pun same trase sakit sgat blakang tapi belah kanan je..lansung xboleh bbijak rase Mcam tulang bgerak trus..baru ni sye jumpa dokter tnye soalan ni...doktor kata mungkin urat tgah kembang sebab hormon baby bukan kite jadi elakkan buat yg sebab kan sakit sbelom teruk..tu je sye ingat😅