11 minggu kluar lendir coklat

Hai..ade tak kat sini ade bleeding shari.. n lepas tu asyik kluar lendir coklat hari2.. mse nk kencing pn ade.. td jam 2 pgi nk bgun kncing rse bsah sluar. Tengok ade darah coklat sikit.. mse kencing skali lendir ade ats lantai.. da pnah g hospital. 2 kali kne warded sbb bleeding ni. Baby oke lg tp ye tulis dlm surat tu threatened miscarriage.. 28/4 last balik still ade lg drah coklat. N kepas tu rse mcm tak sedap hati.. takotnye klau janin xde heartbeat dh. Wsap ngn nurse boleh tak nak tumpang scan. Ye cakap klau doktor tak oder xleh scan.. hmm.. cane ye.. perlu ke pg cek swasta? Dahla skrg xkeje sbb nk jage kandungan.. tgh kesempitan dh..#ingintahu #bantujawab #SeriusTanya #firstmom #pejuang_garisDua

6 Balas

Antara sebab keluar darah yg lain boleh jadi ada kantung kedua yang xjadi, dia akan susut dan kita akan keluar darah.. seeloknya pergilah cek

Gi swasta ye sis, moga yg baikk2 utk sis & kandungan 🤲🏻

Sis try ke klinik swasta sis risau klu dh kluar drh 🥲

pergi swasta sis...utk tahu lbh lnjut...rsau juga kan

pergi je swasta