kandungan

kandungan saya sudah 6 minggu..sekarang kerap sakit bahagian ari2 n pinggang..adakah tu normal..kadang2 sampai x tahan sakit buatnya

7 Balas

ikotkn normal sis. sbb sy 6weeks pn kerap cramp2 prut pinggang sume. jmpa doc pn ckp normal cm klo bleeding tu bahaya.. if sis tatahan sakit bleh rujuk doc. smoga diprmudahkn yeaa sis

mula2 mmg tu lah badan nak ready bekerja untuk pembesaran janin , dh naik sebulan ke tiga bulan mmg sakit lah pinggang tu sangat ketara apa lagi kalau kamu bekerja .

Normal sis.. Klu xberpanjangan.. Klu sepanjang hri atau berhri2 mcmtu seelokny g cek cepat sis.. Takut kena kncing kotor atau masalah hamil luar rahim..

sy msa mula² pregnant hri tu pn rsa skit jgk.. mcm cramp gitu..

dah bukak buku ke sis? nnt inform dgn doktor..

Normal sis.. But kalo sakit sgt, refer doc..

Scan kantung dlm rahim?klu ya normal...klu x takut ectopic

5y ago

Tapi klu punggang sakit sangat x blh dibiarkn..takut ancaman keguguran..kena bgtau doc