Baby'll Coming soon💜

kandungan saya masuk 36week 4hari. sudah 9 bulan. agak2 boleh keluar awal kah baby?#firstmom

16 Balas

Jarang 1st mom lahirkan anak dalam 36 Week, tapi bergantung juga kekuatan dan aktiviti ibu seharian. Tapi kalau bersalin dalam minggu 36 pun xde masalah kira cukup bulan, harap baby berat cukup.

12mo ago

Sy ank sulong lahir 37w 1d...tiba2 je pecah ketuban waktu tgh tido. Ank kedua lewat pulak pada 39w..skrg tgh tunggu due ank ketiga lg 29hari hehe