Gravidarum hyperemesis

Kandungan saya kini 10 minggu..saya sgt mabuk teruk sehingga kerap kluar masuk hospital drip air..mnta bagi saya kata semangat.hari2 nangis.xtahan mabuk.buka Mata pening.oejam Mata pening.serba X kena.berat badan susut..xtau nak makan apa..😔😔

2 Balas

Saya lalui hyperemersis. 13 kali warded selama 3 bulan. Badan turun 10kg. Kuat semangat and tahan sikit ye. Positive yang baby kuat sebabtu hormone tinggi. Saya fahm sgt. Setitik air pun tak boleh minum kan apatah lagi makan. Saya okay lepas 18minggi lepastu enjoy pregnancy. ❤️

You are stronger than this. You can do this, mommy!!! Sekejap je ni, tak lama dah nanti ok tu. Mommy kena kuat tau!!! It's a good sign that your baby sedang membesar dengan sihat. Hence, stay strong! ❤️