Hyperemesis Gravidarum

Sy dh masuk 4 bln pregnant ank first and haritu warded. Doctor diagnosed with hyperemesis gravidarum. Sy tak kuat. Risau baby dlm perut. Siapa blh share experience apa yg patut buat masa ni?

1 Balas

Saya tiada pengalaman, maybe boleh cari keyword di sini.. ada ibu2 lain post tentang hal yg sama. Semoga dipermudahkan urusan Puan yaa. Semoga bayi Puan juga sihat2 dan dalam keadaan baik. Fikir yg baik2 supaya hati pun tenang ya.. Hugs 🤗