sakit belakang

Kandungan saya baru masuk 4 week maacamtu.. tapi selalu terjaga dari tidur sebab sakit belakang sangat..kadang2 sakit sampai ke depan.. bila dah duduk 5-15 min kejap baru hilang . Normal ke tidak ? Susahnya nak tidur ?

1 Balas

Don't worry, sbb sya pun my tu msa mula2 pregnant, n smpi now dah Nak 4m baby shat je.. Alhamdulillah... Kene mnta suami Urut Manja Kat tmpt skit Tanpa mnyak Urut tau... Magic akan berlaku skit hlg Dan tdur pun xkan Bgun smpi subuh 🤭

5y ago

Oh yeke sis.. hehe risau jugak kot2 ada apa2 sakit kan.. tq sis