Posisi tidur.

Kandungan saya 5 minggu. Sy suka tidur golek² gerak² ke kiri kanan meniarap terlentang untuk cari keselesaan .. Baik tak untuk kandungan?

1 Balas

elakkan dari meniarap je awal2 trimester ni 🤗 saya sebelum tidur saya pesan kat diri sendiri , tidur cuma kiri @ kanan je . jangan meniarap atau terlentang. walaupun best tidur time meniarap sebenarnya 😂 jadi tiap kali terjaga je memang kiri atau kanan je posisi saya 😊 time tak sedar tu maybe ada terlentang tapi mungkin tak lama sebab saya akan dengkur kalau terlentang. time pregnant ni lain maciam 😂 sebelum ni takde pun . dengkur cuma sebab penat je sebelum ni , bukan tiap kali tidur terlentang 😂