nak tanya

Kandungan saya 34 weeks. Semalam saya ada makan durian dalam 5 ulas mcm tu. Harini saya sakit perut and cirit birit. Bahaya tak? Ada tak mommies kena mcm ni??

8 Balas

ekot bdn jugak sis .. sy hari tu masa kandungan 31 or 32weeks, tmkn 5 6 ulas mcm tu .. trus bby kurang bergerak.. lepas tu mmg xnk dh mkn durian byk.. now kalau mkn 1 2 je la ..

4y ago

Xde lain kali dh rasanya haha. Last dh makan before bersalin. Ni pun 2nd time. Awal pregnant dulu makan seulas je berani. Alhamdulillah baby gerak2 ok je hehe