Alahan semasa kerja

Kandungan nak masuk 14w. Alahan makin teruk. Saya plak baru bekerja. Kdg segan nak ambik mc sbb xlarat sangat. Terpaksa bertahan wlpn alahan teruk. 😩 Ada ke mommies yg alami mcm saya?

1 Balas

saya dulu bkerja juga sis, mmg kerap mc juga last amik kputusan resign sbb alahan mmg teruk. tambah saya kerja bdiri , mmg tak bole btahan lama. masuk 2nd trim okay da, tapi husband suruh duk rumah rehat.

2y ago

itu la, tapi saya mmg tak bole. baru start kerja , stgah jam tuh balik . da rm40 duit grab , so husband pun suruh bhenti. harapkan dia je skrg. saya dlu kurang makan awak, asal makan ssuap muntah. duk alas perut makan buah je. lepas tuh letak minyak angin bidara.